• home
 • video
 • pas verschenen

  Jordy Gillekens tekent nieuw contract bij OHL en gaat ervaring opdoen in Italië

  Jordy Gillekens speelt al sinds zijn 7 jaar bij OHL.

  Jordy Gillekens speelt al sinds zijn 7 jaar bij OHL.

  Jordy Gillekens heeft een nieuw contract getekend bij Oud-Heverlee Leuven. Hij bijft nu tot 2021 verbonden aan de club. De Belg zal 1 seizoen worden uitgeleend aan Fiorentina uit Italië "om ervaring op te doen".

  De centrale verdediger zal 1 seizoen (met aankoopoptie) uitkomen in de beloftencompetitie, de Primavera.  In Italië zal de jongere broer van Nick Gillekens zijn vaardigheden kunnen uitbreiden. Volgens de club uit Leuven is Italië de ideale plek. "Italië is het land waar verdedigen tot een kunst werd verheven."

   

  Jordy Gillekens speelt al sinds zijn 7e voor OHL en doorliep er alle jeugdreeksen. Vorig seizoen startte hij 2 keer in de Proximus League, waar hij zich volgens OHL liet opmerken. Vooral bij de beloften liet hij een sterke indruk na. Hij speelde er ook kampioen met zijn leeftijdsgenoten.

  OHL maakte het nieuws bekend op hun website en via Twitter