• home
 • video
 • pas verschenen

  Optimistische Pauwels: "Nu tijd voor mijn familie, maar kom sterker terug"

  Serge Pauwels

  Pauwels onderging vandaag een operatie aan de elleboog.

  Gisteren moest Serge Pauwels nog opgeven in de Tour na een elleboogbreuk, vandaag werd de Dimension Data-renner al geopereerd in België. "Nu moet ik de knop omdraaien en tijd nemen om te genieten van mijn familie", meldt Pauwels op Twitter.

  De opgave van Pauwels was gisteren een extra harde noot om te kraken. Onze landgenoot had het gevoel dat zijn Tour er nog niet opzat. Ook de strijd om de bolletjestrui was nog niet over.

   

  Na de operatie, in het AZ Monica, gaat het alweer wat beter met de aanvalslustige renner. "Bedankt voor alle berichten en steun", laat hij weten op Twitter. "De operatie is goed verlopen. Nu is het tijd om de knop om te draaien en wat te genieten van de vrije tijd met mijn familie. Ik zal sterker terugkomen", klinkt het bij Pauwels.

  Serge Pauwels brak zijn elleboog na een val in de 15e etappe

  De renner stelde de buitenwereld gerust op Twitter