• home
 • video
 • pas verschenen

  EK-ganger Xandro Meurisse twee jaar langer bij Wanty-Groupe Gobert

  Xandro Meurisse

  Meurisse is ook geselecteerd voor het EK in Glasgow.

  Xandro Meurisse rijdt ook de volgende twee jaar voor Wanty-Groupe Gobert. De 26-jarige renner ging eind 2016 als stagiair bij het team van Hilaire Van der Schueren aan de slag en werd in 2017 prof. "Ik hoop op een grote overwinning om voor het vertrouwen te bedanken", zegt Meurisse.

  Voordat Meurisse bij Wanty-Groupe Gobert terechtkwam, reed hij voor An Post-Chainreaction (2015) en Crelan-Vastgoedservice (2016). Nu zal hij nog twee jaar langer bij zijn huidige team rijden. 

   

  "Mijn werk en diensten voor de ploeg zijn altijd gewaardeerd. Al snel kreeg ik garanties over mijn toekomst, dus aarzelde ik niet om met twee seizoenen te verlengen, ondanks de verschillende aanbiedingen die ik kreeg", legt Meurisse uit. 

   

  "Het team heeft me de afgelopen twee jaar geweldige kansen geboden en ik ben vooruitgang blijven maken. Nu heb ik bewezen dat ik goede resultaten kan behalen en ik wil mijn rol de komende twee jaar blijven spelen. Ik hoop nu op een grote overwinning om voor het vertrouwen te bedanken."

   

  Meurisse zal samen met onder anderen Wout Van Aert en Greg Van Avermaet op 12 augustus aantreden op het EK wielrennen in Glasgow.

  Wanty-Groupe Gobert meldt het nieuws op Twitter