• home
 • video
 • pas verschenen

  Invaller Iniesta verliest zijn eerste match in Japan

  Iniesta valt in.

  Iniesta speelde zijn eerste minuten in Japan.

  Andres Iniesta heeft zijn debuut gemaakt in de Japanse competitie. De Spanjaard mocht na 58 minuten invallen, maar kon niets meer veranderen aan de 2-0-achterstand van zijn ploeg. Vissel Kobe verloor uiteindelijk met 3-0.

  Iniesta trainde vrijdag pas een eerste keer mee met zijn ploeg en dus was een plaats in de basis nog net iets te hoog gegrepen. De Spanjaard mocht wel invallen in de tweede helft. Hij stond 3 minuten op het veld voor hij zijn eerste bal raakte.

   

  Hij toverde een goeie kans uit zijn schoen met een pass voor Wellington, maar het schot van de Braziliaan leverde slechts een hoekschop op. Vissel Kobe ging in eigen huis uiteindelijk met 3-0 de boot in tegen Shonan Bellmare. 

   

  Volgende zaterdag wordt Iniesta wel in de basis verwacht.

  Ook Torres debuteert met een nederlaag

  Met Fernando Torres verhuisde er deze zomer nog een Spanjaard naar Japan. De aanvaller mocht bij zijn club Sagan Tosu een eerste keer invallen. Hij versierde twee kansen om te scoren, maar deed dat niet. Zijn ploeg verloor met 1-0 tegen Vegalta Sendai.

   

  "We zorgden voor het meeste dreiging en domineerde de match, maar het was niet voldoende voor de zege. Ik ben onder de indruk van de steun van de fans. Samen zullen we blijven vechten", schreef Torres na de match op Twitter.