• home
 • video
 • pas verschenen

  STVV heeft Japanse WK-ganger Endo te pakken

  De Japanner Endo op training met Japan in Rusland.

  Endo speelde geen enkele minuut op het WK.

  STVV heeft zijn selectie versterkt met de Japanse international Wataru Endo. De verdedigende middenvelder komt over van Urawa Red Diamonds. Endo behoorde op het afgelopen WK tot de Japanse selectie, maar kwam in Rusland niet in actie.

  De gesprekken tussen STVV en Urawa Red Diamonds waren al een tijdje aan de gang. Vandaag meldt STVV dat het tot een akkoord is gekomen met de Japanse club. Endo ondergaat volgende week zijn medische testen en sluit dan aan bij de groep.

   

  Endo speelde al 12 keer in het Japanse shirt en zat ook in de WK-selectie van Japan. In Rusland kwam hij niet van de bank, ook niet in de verloren 1/8e finale van Japan tegen België.

   

  Of Endo volgende week al zijn debuut maakt op de eerste speeldag tegen Cercle Brugge valt nog af te wachten. "Ik wil alles geven voor de Kanaries en wil mijn steentje bijdragen aan het doel om Play-off I te halen", kent Endo meteen al de Belgische competitieformule.