• home
 • video
 • pas verschenen

  Gent haalt Vadis Odjidja terug naar België

  Vadis Odjidja is een geboren Gentenaar.

  Vadis Odjidja keert terug naar de Belgische velden. De ex-speler van Anderlecht en Club Brugge heeft een contract van 2 seizoenen getekend bij AA Gent. Odjidja komt over van Olympiakos.

  De geruchten over een transfer van Vadis Odjidja naar Gent deden al een tijdje de ronde en vandaag is de overgang van onze landgenoot officieel. Gent neemt Odjidja over van Olympiakos. De middenvelder tekende voor twee seizoenen.

   

  Odjidja is een geboren Gentenaar die op jonge leeftijd bij Gent werd weggeplukt door Anderlecht. Na een transfer naar Hamburg haalde Club Brugge hem terug naar België. Daarna ging het via Norwich en Legia Warschau naar Olympiakos.

   

  Nu keert Odjidja dus terug naar waar het allemaal begon voor hem: AA Gent. Hij zal met rugnummer 8 spelen. "AA Gent is verheugd met deze absolute toptransfer", klinkt het op de website van de kampioen van 2015.