• home
 • video
 • pas verschenen

  Thaise eigenaar wordt ook voorzitter OHL: "De facto verandert weinig"

  Vichai Srivaddhanaprabha gelooft in het project op langere termijn.

  Vichai Srivaddhanaprabha is de nieuwe voorzitter van 1B-club OHL. De Thaise eigenaar neemt het voorzitterschap over van Chris Vandebroeck. "Maar ik blijf erop toezien dat de eigenheid en de werking behouden blijven", zegt Vandebroeck.

  OHL herstructureert zijn raad van bestuur: Vichai Srivaddhanaprabha wordt voorzitter, zijn zoon Aiyawatt krijgt het vice-voorzitterschap in Leuven. Vandebroeck zet na twee jaar dus een stap opzij, maar blijft actief in de raad van bestuur.

   

  "Voor mij persoonlijk verandert er niets", zegt Vandebroeck. "Het lijkt me evident dat iemand die zoveel investeert in OHL, ook voorzitter wil worden. Maar de facto verandert er weinig. Ik zal er persoonlijk vanuit de raad van bestuur op toezien dat de eigenheid en de werking behouden blijven."

   

  "De beslissing van Vichai is vooral een statement: hij gelooft in de toekomst van OHL. Daaruit blijken de goede intenties om deze club terug naar 1A te leiden. King Power gelooft in het project op langere termijn. Deze club heeft veel investeringen gedaan, zodat we klaar zijn als we onze droom om te promoveren realiseren."

  Tweet: