• home
 • video
 • pas verschenen

  KV Mechelen zet alle procedures tegen Moeskroen stop

  Foto van het stadion van KV Mechelen.

  KV Mechelen speelt volgend seizoen in de Eerste Klasse B.

  KV Mechelen heeft aan Pierre François, CEO van de Pro League, laten weten dat ze alle juridische procedures stopzetten tegen het aanvechten van de licentie van Excelsior Moeskroen. "Dit is heel goed nieuws", zegt voorzitter Marc Coucke op de website van de Pro League.

  Pro League-voorzitter Coucke: "Dit is heel goed nieuws"

  KV Mechelen degradeerde vorig seizoen na een spannende strijd met Eupen naar de Eerste Klasse B. Op 11 juni werd hun kort geding geweigerd om als 17e team in de Jupiler Pro League te spelen volgend seizoen.

   

  De club heeft ondertussen beslist om de aanwezigheid van Moeskroen op het hoogste niveau niet langer aan te vechten en zich volledig te focussen op het sportieve aspect.


  Marc Coucke, voorzitter van de Pro League, is tevreden met die beslissing. "Dit is heel goed nieuws voor de werking van de Pro League en hopelijk lossen profclubs in de toekomst hun problemen intern op."