• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Kungfu of voetbal? Fransman wordt van veld gestuurd in CL-kwalificatie

  Bryan Mélisse

  De Fransman Mélisse kreeg de rode kaart voor zijn "tackle".

  Geen aangename beelden in de eerste voorronde van de Champions League. Tijdens de wedstrijd tussen het Hongaarse MOL Vidi FC en het Luxemburgse F91 Dudelange werd de Franse verdediger Bryan Mélisse (Dudelange) donkerrood van het veld gestuurd na een doodschop in de slotfase.

  Met nog één minuut te spelen was Dudelange virtueel uitgeschakeld. Thuis speelde de Luxemburgers 1-1 gelijk en in de slotfase van de terugwedstrijd stonden ze 2-1 achter.

   

  Dat was het teken voor Mélisse om zwaar uit te halen. Hij trapte Mate Paktai vol in de buik met de voetzolen. De scheidsrechter twijfelde geen seconde en bestrafte de roekeloze actie meteen met rood.

  Bekijk de kungfu-trap van de Franse verdediger