• home
 • video
 • pas verschenen

  Nainggolan moet geblesseerd naar de kant in oefenmatch Inter

  Radja Nainggolan

  Radja Nainggolan trok onlangs van Rome naar Milaan.

  Inter Milaan kent geen vlekkeloze voorbereiding op het nieuwe seizoen. Gisteren werd met 2-0 verloren van Sion (Zwitserland), maar er was vooral bezorgdheid over Radja Nainggolan, onlangs overgekomen van AS Roma. Hij moest na 24 minuten het veld verlaten met een blessure. 

  Radja Nainggolan was één van de toptransfers van het ambitieuze Inter, de club waar de ex-Rode Duivel herenigd werd met coach Luciano Spalletti, die hem eerder al in Rome onder zijn hoede had. 

   

  Nainggolan maakte enkele dagen geleden zijn debuut in een oefenwedstrijd tegen Lugano, maar moest nu dus al in de eerste helft het veld verlaten tegen Sion. Over de ernst van de blessure is nog niets bekend, onderzoek zal vandaag meer informatie moeten bieden over de situatie.

  Na nog geen halfuur spelen deed de Belgische middenvelder teken dat het beter was om te stoppen om een mogelijke blessure niet te verergeren. Wat in eerste instantie in de richting van een spierblessure aan zijn dij wijst, zou ook een lichte overbelasting door de trainingsarbeid kunnen zijn. Afwachten dus voor het team van Spalletti. 

  Mogelijk probleem voor Inter?

  Inter mag alvast een kaarsje branden dat Radja Nainggolan het nieuwe seizoen gewoon kan aanvatten. Volgens La Gazetta dello sport toonde de wedstrijd tegen Sion, eerst met en daarna zonder de Belgische middenvelder, al meteen aan wat Nainggolan voor de "Nerazzurri" kan betekenen. "Na het uitvallen van Radja doofde het licht uit bij het hele team", aldus de Italiaanse sportkrant. 

  Met het uitvallen van Radja doofde het licht bij het hele team