Ga naar de inhoud

meest recent

      Charleroi voetbalt voortaan met LOTTO-logo op het shirt

       do 19 juli 2018 16:20
      Jeremy Perbet
      Perbet en co spelen het komende seizoen met het LOTTO-logo op het tenue.

      De Nationale Loterij gaat een samenwerking aan met voetbalclub Sporting Charleroi. Het contract geldt voor minstens drie jaar en gaat met onmiddelijke ingang in.

      "De samenwerking zal op verschillende manieren gebeuren, met voornamelijk de aanwezigheid van het LOTTO-logo op het shirt en de short van de spelers van het eredivisie-elftal", luidt het. 

       

      De Nationale Loterij wordt ook partner van de Fondation Sporting de Charleroi. "De activiteiten van de stichting passen volledig binnen de dagelijkse missie van de Nationale Loterij dankzij haar beleid inzake goede doelen."

       

      Charleroi is vereerd met de steun die de Nationale Loterij biedt. "De uitstekende reputatie en haar dagelijkse investering in het land bieden een echte meerwaarde voor onze club, die zich perfect kan terugvinden in de waarden die de Loterij nastreeft."

       

      Charleroi oefent zaterdag tegen Nice. Volgende week zondag ontvangt de ploeg van Mazzu op de eerste speeldag van de nieuwe competitie Antwerp.

      "Trots om geassocieerd te zijn met één van de historische clubs van het Belgische voetbal"

      Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.