• home
 • video
 • pas verschenen

  Cazorla is na 21 maanden opnieuw voetballer: "Heel speciaal gevoel"

  Santi Cazorla

  Cazorla maakte zijn comeback in een vriendschappelijke wedstrijd tegen Hercules CF.

  De Spaanse middenvelder Santi Cazorla heeft gezegd dat het "heel speciaal" voelde om opnieuw op het hoogste niveau te voetballen. De ex-speler van Arsenal maakte na 21 maanden blessureleed zijn comeback bij Villarreal.

  De Spanjaard onderging maar liefst 8 operaties aan de enkel en werd verteld dat hij geluk zou hebben mocht hij ooit nog normaal kunnen stappen, laat staan voetballen.

   

  "Om me opnieuw voetballer te voelen, is een heel speciaal gevoel", zei Cazorla na de vriendschappelijke wedstrijd van Villarreal tegen Hercules CF. Na een lange revalidatie mocht de voormalige speler van Arsenal de voorbereiding afwerken bij de Spaanse eersteklasser.

   

  "De warmte die iedereen me bracht gedurende deze periode is iets wat me altijd zal bijblijven", vertelt de Spanjaard op de website van Villarreal. "De fans hebben me de kracht gegeven en waren er altijd wanneer het moeilijk ging. 20 maanden geleden was het nog ondenkbaar voor mij om op dit niveau te voetballen. Nu ben ik gefocust om weer 100% fit te worden en te doen waarvan ik houd: voetballen."

  20 maanden geleden was het nog ondenkbaar voor mij om op dit niveau te voetballen. 

  Santi Cazorla