• home
 • video
 • pas verschenen

  Sarri wil Hazard bij Chelsea houden: "Wil hem nog beter maken"

  Maurizio Sarri

  Sarri zou Hazard het komende seizoen het liefst bij Chelsea zien spelen.

  Maurizio Sarri heeft zopas zijn eerste persconferentie gegeven bij Chelsea. De Italiaan had het over zijn plannen bij de Londense club, maar had het ook over Eden Hazard. Sarri hoopt dat de Rode Duivel de club niet zal verlaten. "Ik hoop dat ik hem nog veel kan bijbrengen", klinkt het. 

  "Ik wil de sterkste spelers het liefst houden"

  Rode Duivels Thibaut Courtois en Eden Hazard werden de voorbije weken meermaals gelinkt aan een transfer naar Real Madrid. Maar als het aan de nieuwe Chelsea-coach Maurizio Sarri ligt, is er geen sprake van een transfer. "Natuurlijk willen we graag de sterkste spelers houden", zegt Sarri.

   

  "Dat is wat elke coach en club zouden willen. Maar ik ben meer een trainer op het veld zelf. Ik ben een van de weinige managers die verveeld raakt tijdens de transfermarkt. De taak van trainers is vooral om de spelers die we hebben beter te maken."

   

  "Hazard behoort tot de twee of drie beste spelers in Europa en ik zou graag een gesprek met hem hebben om zijn toekomst te bespreken", gaat Sarri voort. "Ik zou hem graag nog beter maken, al zal dat moeilijk worden aangezien hij al zo goed is."

   

  "Mijn doel is om vooral plezier te beleven en om in alle competities mee te strijden tot het einde", klinkt het bij de Italiaan. "Als mijn team plezier heeft, hebben de fans dat ook. Dat is enorm belangrijk. We willen hoge doelen stellen en bereiken, maar eerst moeten we ons amuseren" besluit Sarri.

  Hazard behoort tot de drie beste spelers in Europa en ik zou graag een gesprek met hem hebben om zijn toekomst te bespreken.

  Maurizio Sarri