• home
 • video
 • pas verschenen

  Sagan gaat scheiden: "We gaan als vrienden uit elkaar"

  Peter Sagan trouwt

  Peter Sagan en zijn Katarina stapten nog maar 2,5 jaar geleden in het huwelijksbootje.

  Peter Sagan en zijn vrouw Katarina gaan uit elkaar. Dat heeft de Slovaakse wereldkampioen zelf laten weten via de sociale media. "We zullen elk onze weg gaan, met respect voor elkaar."

  Peter Sagan en Katarina Smolkova stapten nog maar 2,5 jaar geleden in het huwelijksbootje. Ze leken 2 handen op 1 buik en lieten dat ook regelmatig zien in allerlei creatieve filmpjes. Maar uiteindelijk is er toch een kink in de kabel gekomen.

   

  "Kate en ik zijn tot de conclusie gekomen dat we beter uit elkaar kunnen gaan als koppel. We hebben het gevoel dat we als vrienden moeten voortgaan en zijn ervan overtuigd dat dit de juiste beslissing is."

   

  "We zijn verliefd geworden op elkaar, hebben een fantastische tijd meegemaakt en zijn gezegend met een schitterende zoon, Marlon. Kate is een belangrijk deel van mijn leven geweest, heeft me al die jaren gesteund in mijn carrière en is een uitstekende moeder. We gaan zonder wrok uit elkaar, met wederzijds respect voor elkaar."

   

  "Onze grootste bekommernis is nu Marlon. We zullen ons uiterste best doen om hem een zorgzame omgeving aan te bieden en zullen de toegewijde en liefdevolle ouders zijn die hij nodig heeft."