Ga naar de inhoud

meest recent

      Liverpool moet Oxlade-Chamberlain volledig seizoen missen met knieblessure

       wo 18 juli 2018 20:33
      Alex Oxlade-Chamberlain
      Oxlade-Chamberlain liep in april een knieblessure op.

      Alex Oxlade-Chamberlain komt het komende seizoen wellicht niet meer in actie voor Liverpool. De knieblessure die de middenvelder in de halve finale van de Champions League tegen AS Roma opliep in april, houdt hem nog een volledig seizoen aan de kant.

      De Brit liep de blessure op tijdens de heenwedstrijd  van de Champions League-confrontatie tegen AS Roma (5-2). Bij een tackle werd hij geraakt aan de ligamenten in zijn knie.

       

      De 24-jarige middenvelder ging een week later onder het mes. Klopp maakte zonet bekend dat zijn revalidatie wellicht een volledig jaar in beslag zal nemen. "De operatie is goed gegaan en zijn herstel verloopt volgens de vooropgestelde timing", laat de Liverpool-coach weten.

       

      "Maar we bereiden ons voor op het komende seizoen, wetende dat we de matchen zonder hem zullen moeten afwerken. Als hij dit seizoen nog wel minuten kan maken, is dat een bonus."

      Tweet Liverpool

      Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.