• home
 • video
 • pas verschenen

  Wordt Usain Bolt profvoetballer in Australië? "De onderhandelingen lopen"

  Usain Bolt in een voetbalshirt.

  Usain Bolt speelde al heelt wat benefietwedstrijden.

  Atletieklegende Usain Bolt hoopt nog altijd aan een professionele voetbalcarrière te kunnen beginnen. Na proefperiodes bij Borussia Dortmund en Strømsgodset, onderhandelt (het management van) de Jamaicaan nu met de Central Coast Mariners, een ploeg uit de A-League in Australië.

  "Proefperiode van 6 weken. Contract niet gegarandeerd"

  De Daily Telegraph pakte gisteren uit met het nieuws dat Bolt volgend seizoen in de A-League te zien zal zijn bij de Central Coast Mariners (zie: tweet onderaan). Zo'n vaart loopt het voorlopig nog niet.

   

  "De club bevestigt dat het in onderhandeling is met Bolt betreffende een proefperiode bij de Mariners", staat te lezen op de website van de club uit Gosford, op zo'n 75 kilometer van Sydney.

   

  "De Mariners bekijken met het management van "de snelste man ter wereld" welke rol de club kan spelen in de brandende ambitie van Bolt om profvoetballer te worden. Het gaat om een proefperiode van zes weken. Een contract is niet  gegarandeerd."

  Zien we Bolt binnenkort in dit shirt?