• home
 • video
 • pas verschenen

  Tolhoek en Bennett blijven bij LottoNL-Jumbo: "Spreekt vertrouwen uit"

  Antwan Tolhoek rijdt momenteel de Tour voor LottoNL-Jumbo.

  Team LottoNL-Jumbo heeft van de rustdag in de Tour gebruikgemaakt om George Bennett (28) en Antwan Tolhoek (24) een contractverlenging aan te bieden. "Bij deze ploeg zit ik op de juiste plaats", klinkt het.

  Antwan Tolhoek heeft zijn krabbel gezet onder een nieuw contract voor twee jaar. "Daar spreekt vertrouwen uit", zegt hij. "Als ploeg maken we een grote ontwikkeling door en hetzelfde geldt voor mij persoonlijk. Bij deze ploeg zit ik op de juiste plaats en dat laat ik op de fiets ook wel zien."

   

  Ploegmanager Richard Plugge is tevreden dat Tolhoek blijft. "Antwan laat zien waarom verlenging een goede keuze is geweest. We hadden al snel gezien dat hij veel potentieel heeft en een speciale renner is, die snel leert. We wilden vroeg verlengen en de zekerheid hebben dat Antwan voor ons blijft koersen.”

   

  George Bennet blijft LottoNL-Jumbo drie jaar langer trouw. " Er is heel veel vertrouwen in mijn capaciteiten. Ik kijk er erg naar uit om samen met het team de volgende stappen te zetten en uit te vinden hoe ver ik kan komen als klassementsrenner in de grootste wedstrijden. Ik heb het gevoel dat het voor mij de beste ploeg is om het beste uit mezelf te halen.”

  Tweet: