• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Ronaldo arriveert in Turijn tijdens WK-finale

  Ronaldo arriveert vergezeld door z'n vriendin.

  De WK-finale tussen Frankrijk en Kroatië kon Ronaldo gestolen worden. Uitgerekend tijdens de wedstrijd kwam de Portugees aan in Turijn. Daar wordt hij morgen voorgesteld bij Juventus.

  Ronaldo zette deze week een punt achter z'n periode bij Real Madrid en verkaste voor een slordige 112 miljoen euro naar Juventus. De 33-jarige Portugese sterspeler zou normaal pas maandag arriveren bij Juventus om z'n medische testen af te leggen en nadien z'n handtekening te zetten onder een vierjarig contract. Maar Ronaldo maakte vandaag dus al verrassend zijn entree in Turijn.

   

  Vergezeld door z'n vriendin Georgina Rodriguez, z'n moeder en z'n zoon kwam de vijfvoudige wereldvoetballer van het jaar uitgerekend tijdens de WK-finale per privéjet aan op Caselle Airport. Een goedlachse Ronaldo poseerde met plezier voor de fotografen. 

   

  Zodra de transfer helemaal afgerond is, zet Ronaldo zijn vakantie voort. Wellicht zal hij pas eind juli voor het eerst meetrainen met Juventus, dat dan op tournee trekt naar de Verenigde Staten.