• home
 • video
 • pas verschenen

  Lukaku wandelt meteen naar binnen bij wissel: "Weer een rare vervanging van Martinez"

  Sorry, jammer genoeg is deze video niet beschikbaar.
  We beschikken momenteel niet over de rechten om deze video aan te bieden.
  Heb je nog vragen? Bezoek onze klantenpagina.

  Op het uur wisselde Roberto Martinez Romelu Lukaku voor Dries Mertens. De Belgische topschutter, die net een tweede keer zijn controle had gemist, leek not amused en stapte meteen de kleedkamer binnen. Peter Vandenbempt vond het - niet de eerste keer - een vreemde wissel.

  "Kijk eens aan, Lukaku naar de kant", had ook onze radiocommentator die vervanging niet meteen verwacht. "Hij blijft dus steken op die 4 doelpunten in de eerste 2 wedstrijden."

   

  "De bondscoach blijft ons verbazen met zijn wissels", aldus Vandenbempt, die Lukaku meteen naar binnen ziet wandelen. "Hij is natuurlijk boos op zichzelf omdat hij die 2 kansen miste, maar ook omdat hem de kans ontzegd wordt om nog iets te doen", zegt cocommentator Eddy Snelders.

   

  "Die wissel zou ik nu niet gedaan hebben. Waar is dat nu voor nodig? Als je nu zou zeggen dat je Lukaku vervangt door Batshuayi, omdat je die nog iets wil gunnen, oké. Dit zijn rare vervangingen van Martinez, die hijzelf de logica zelf zal vinden."

   

  Snelders probeert een waarom te bedenken: "Misschien denkt hij dat ze er over de grond proberen door te raken en dat Lukaku 2 keer een slechte controle had. Met Mertens gebeurt dat misschien niet." "Dat is waar", beaamt Vandenbempt.