• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: 5 goals van Mirallas helpen Everton aan verbluffende 22-0-zege

  Cenk Tosun stond vier keer aan het kanon.

  "22-0! Nee, het is geen schrijffout", verzekert Everton op Twitter. De Premier League-club slachtte de Oostenrijkse amateurploeg Irdning af in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Kevin Mirallas vond vijf keer het net, als invaller dan nog.

  De oefenwedstrijd tegen Irdning was de eerste opdracht van coach Marco Silva bij Everton. En de Oostenrijkse amateurploeg werd met glans opzijgezet. De doelman moest zich maar liefst 22 keer omdraaien.

   

  Kevin Mirallas (5), Cenk Tosun (4), Oumar Niasse (4) en Ademoula Lookman (3) scoorden alle vier een hattrick. Keane, Baines, Vlasic en Holgate dikten de score aan tot 22-0. Een geslaagd debuut dus voor coach Marco Silva.

  Bekijk hier enkele doelpunten van Everton: