• home
 • video
 • pas verschenen

  Batshuayi: "Gouden Bal? Geen idee, maar ik verdien Gouden Paal"

  Na de goal van Januzaj tegen Engeland trapte Batshuayi de bal tegen de paal (en zo op zijn hoofd).

  Michy Batshuayi scoorde tegen Tunesië, maar het hoogtepunt van zijn WK kwam 1 match later: na de 1-0 van Januzaj tegen Engeland schoot de spits al vierend via de paal tegen zijn hoofd. Volgens de olijke aanvaller verdient hij daarvoor nu "de Gouden Paal".

  In de kleine finale verscheen Michy Batshuayi niet meer op het voetbaltoneel, maar in de vorige WK-wedstrijd tegen Engeland viel de Chelsea-spits al genoeg op.

   

  Bij het vieren van de goal van Adnan Januzaj trapte Batshuayi plompverloren tegen de bal aan, waarna die via de paal in zijn gezicht teruggekatapulteerd werd. Zelf kon de goedgemutste spits er toen goed om lachen, en ook nu nog vertoont hij een gezonde hoeveelheid zelfspot.

   

  Op Twitter wilde iemand weten wie volgens Batshuayi de Gouden Bal (beste speler van het WK) verdient, waarop de Rode Duivel in zijn gekende, laconieke stijl een antwoord formuleerde. "Ik heb geen idee wie de Gouden Bal verdient, maar ik verdien de Gouden Paal!"

  Bekijk hier nog eens hoe Batshuayi de show steelt na het doelpunt van Januzaj

  Sorry, jammer genoeg is deze video niet beschikbaar.
  We beschikken momenteel niet over de rechten om deze video aan te bieden.
  Heb je nog vragen? Bezoek onze klantenpagina.

  Batshuayi was tevreden met zijn bronzen plak