• home
 • video
 • pas verschenen

  Real benadrukt nog eens: "Geen intentie om Neymar te kopen"

  Neymar op training bij Brazilië.

  Neymar lijkt dus niet naar de Spaanse hoofdstad te verhuizen.

  Real Madrid heeft voor de tweede keer in amper 10 dagen tijd ontkend dat het geïnteresseerd is in Neymar. "We hebben een uitstekende relatie met PSG. Als we een van hun spelers zouden willen kopen, zouden we de club eerst en vooral zelf contacteren."

  Als een voetbalclub in deze periode een officële verklaring uitstuurt, denken voetbalfans al snel aan een belangrijke transfer. Maar bij Real Madrid zijn ze meer bezig met het ontkennen van eventuele transfers. 

   

  De Koninklijke wordt veelvuldig gelinkt aan Neymar en Mbappé. Vorige week kwamen er al officiële verklaringen om te ontkennen dat er op die spelers van PSG geboden zou zijn. In het geval van Neymar herhaalt de Spaanse club dat nu nog eens.

   

  "Onze club blijft in de media gelinkt worden aan Neymar. De club heeft geen enkele intentie om die speler te kopen", staat er op de clubwebsite. "We hebben een uitstekende relatie met PSG. Als we in de toekomst toch een van hun spelers zouden willen kopen, zullen we de club eerst en vooral zelf contacteren."

   

  Real Madrid zou volgens veel binnen- en buitenlandse pers ook interesse hebben in Eden Hazard. Tot nog toe werd dat gerucht alleszins niet naar het rijk der fabelen verwezen.