• home
 • videozone
 • win!
 • quiz & opvallend

  Win het boek 'Pleinvrees' van Filip Joos

  Na 'Ballenjongen' brengt Filip Joos 'Pleinvrees' uit

  Sporza geeft 10 exemplaren weg van dit boek waarin Filip Joos in het hoofd van een voetballer kruipt. Dat levert interessante lectuur op. Speel mee en win.

  In Pleinvrees schrijft Filip Joos over mensen van vlees en bloed. Zijn stukken gaan daarom evenzeer over voetbalkijkers en -fanaten. Misschien droomden we er ooit van zelf die nummer 10 te zijn of helpt de ontlading na een doelpunt om zorgen te vergeten.

   

  Voetbal is emotie, een gecondenseerde versie van het leven, even ongrijpbaar, ontroerend of irritant. Filip Joos toont hoe een match nooit eindigt na de negentigste minuut en hoe leven en voetbal ook buiten de lijnen door elkaar lopen.

  Speel mee en win:

  Dit boek is een uitgave van Polis Uitgeverij en kost 21,99 euro.

   

  Speel mee en win een exemplaar.