• home
 • video
 • pas verschenen

  STVV biedt oplossing aan overbodige Juventus-speler

  Pol Garcia Tena.

  De 23-jarige Garcia komt in België voetballen.

  STVV is gaan winkelen bij Juventus. De Belgische club wordt de nieuwe thuis van Pol Garcia Tena. De Spaanse verdediger was sinds 2014 eigendom van Juventus maar werd de voorbije seizoenen vooral uitgeleend. Hij tekent een contract voor drie seizoenen op Stayen.

  Terwijl Juventus de internationaal de voorpagina's haalt door Cristiano Ronaldo aan te trekken, verlaat in de schaduw ook een van hun spelers de club. Pol Garcia Tena trekt naar STVV.

   

  De 23-jarige Spanjaard ging in 2014 naar Turijn en werd uitgeleend aan Vicenza, Como, Crotone, Latina en Cremonese. De centrale verdediger kreeg zijn opleiding bij Espanyol en Barcelona en kwem bij de U17 ook uit voor zijn land.