• home
 • video
 • pas verschenen

  Karius blijft blunderen: "Toch niet bij elke fout verwijzen naar CL-finale?"

  Karius beleefde op 26 mei een horroravond in de CL-finale.

  Loris Karius heeft de zeep van de Champions League-finale nog steeds niet van zijn keeperhandschoenen gekregen. De Liverpool-doelman ging in een oefenwedstrijd opnieuw de mist in.

  Loris Karius is nog steeds op zoek naar zijn zelfvertrouwen na een pijnlijke vertoning in de finale van de Champions League. Tegen Real Madrid gooide hij eerst een bal pardoes tegen spits Benzema, daarna grabbelde hij naast een afstandsschot van Bale.

   

  Onlangs doken beelden op van Karius, die het blunderen nog niet verleerd lijkt. Hij liet een bal door zijn benen rollen. En nu ging hij in een oefenwedstrijd tegen de Engelse vierdeklasser Tranmere Rovers nog maar eens in de fout. Een vrijschop glipte uit zijn handen, waardoor een Rover eenvoudig kon scoren.

   

  Mag Simon Mignolet dan toch weer dromen van een vaste stek onder de lat bij Liverpool? Coach Jürgen Klopp is voorlopig niet van plan om te wisselen. "Ik heb zo'n situatie al minstens 500 keer gezien", zei de Duitser na de nieuwe blunder van Karius. "We gaan toch niet bij elke fout teruggrijpen naar die finale? Fouten gebeuren altijd."

  Bekijk hier de nieuwe blunder van Loris Karius: