Ga naar de inhoud

meest recent

      Antwerp haalt "onmogelijke" Opare opnieuw naar Belgische competitie

       wo 11 juli 2018 19:52
      Opare bij Augsburg.
      Bij Augsburg had Opare zich onmogelijk gemaakt.

      Daniel Opare zal weer te zien zijn op de Belgische velden. De verdediger komt transfervrij over van Augsburg. Opare speelde tussen 2010 en 2014 al in de Jupiler Pro League in het truitje van Standard.

      Antwerp heeft zijn verdediging versterkt met Daniel Opare. Het moest daarvoor geen euro uitgeven want de vleugelverdediger mocht van Augsburg transfervrij vertrekken.  "Hij heeft verschillende keren tegen ons gelogen en de gedragscode van het team meermaals geschonden", liet de Duitse club eerder dit jaar optekenen. Zijn aflopende contract werd daardoor niet verlengd.

       

      Hij keert daarom terug naar België. Bij Antwerp tekende hij een contract voor 2 seizoenen met een optie op een extra jaar. 

       

      Belgische supporters zullen Opare nog herkennen van zijn vier seizoenen bij Standard. Daar werkte hij al samen met Luciano D'Onofrio en dat zal bij Antwerp dus opnieuw zo zijn.

      Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.