• home
 • video
 • pas verschenen

  Vertonghen: "Dit team kan er nog 2 toernooien alles uithalen"

  Jan Vertonghen

  Jan Vertonghen

  Veel gemengde gevoelens bij de Rode Duivels na de nederlaag in de halve finales tegen Frankrijk. "Ik had het gevoel dat wij de sterkste ploeg op dit WK waren", zegt Jan Vertonghen.

  De ontgoocheling bij de Rode Duivels was natuurlijk groot. "Het is jammer dat je zo moet verliezen. Ik had het gevoel dat er meer in zat. Je verliest liever tegen een veel beter elftal, al stond Frankrijk wel heel goed."

   

  "Wat je tegen dit Frankrijk moet doen? Eerst scoren en dan moeten zij komen. Dan zijn ze minder sterk. Maar zij hebben het defensief goed gedaan en heel weinig kansen weggegeven."

   

  "Wij hebben dit toernooi laten zien waartoe we in staat zijn. Het is jammer dat het hier moet stranden, want ik had het gevoel dat wij het sterkste team waren op dit WK."

   

  De Rode Duivels hebben wel veel mensen blij gemaakt. "Ik had ze ook graag zondag blij willen maken. Dat is jammer genoeg niet gelukt. Deze groep had echt meer verdiend. Deze ploeg kan zeker nog doorgaan. Ik heb het gevoel dat deze spelers er nog twee toernooien alles kunnen uithalen."

  Sorry, jammer genoeg is deze video niet beschikbaar.
  We beschikken momenteel niet over de rechten om deze video aan te bieden.
  Heb je nog vragen? Bezoek onze klantenpagina.