• home
 • video
 • pas verschenen

  Martinez: "We hebben tot de laatste snik gevochten"

  Roberto Martinez

  Roberto Martinez

  Sorry, jammer genoeg is deze video niet beschikbaar.
  We beschikken momenteel niet over de rechten om deze video aan te bieden.
  Heb je nog vragen? Bezoek onze klantenpagina.
  0 / 0

  De Rode Duivels hebben hun meerdere moeten erkennen in een geslepen Frankrijk. "We stappen met opgeheven hoofd van het veld", vindt bondscoach Roberto Martinez.

  "Het was een gesloten wedstrijd. Jammer genoeg voor ons heeft Frankrijk het verschil gemaakt op een stilstaande fase. Een detail heeft de wedstrijd beslist", zegt Roberto Martinez.

   

  "We hebben tot de laatste snik gevochten om weer in de match te komen. Je hebt ook wat geluk nodig, met een bal die misschien eens goed valt in de zestien. Helaas hadden we vandaag het geluk niet aan onze kant."

   

  "We waren goed begonnen aan de 2e helft, maar de goal viel net toen we beter in de match kwamen. Dat was wel een tik. Als wij de eerste goal gemaakt hadden, was het een heel andere wedstrijd geworden."

   

  "Ik kan niet meer vragen van mijn spelers. We stappen vandaag met opgeheven hoofd van het veld. De ontgoocheling is uiteraard heel groot, maar we moeten die proberen weg te spoelen. We spelen nog één wedstrijd en willen het WK graag met een positieve noot afsluiten. Mijn spelers verdienen het niet om met een negatief gevoel naar huis te gaan."

  Sorry, jammer genoeg is deze video niet beschikbaar.
  We beschikken momenteel niet over de rechten om deze video aan te bieden.
  Heb je nog vragen? Bezoek onze klantenpagina.

  Kompany: "Wereldkampioen zal niet beter zijn dan wij"

  Ondanks al zijn aanvallende mogelijkheden speelde Frankrijk uitermate defensief tegen België. "Dat is grappig, want in Frankrijk werd gezegd dat wij een verdedigende ploeg zijn. Dat was vandaag wel andersom", zegt Vincent Kompany.

   

  "Proficiat aan de winnaar. Een plan is een plan en dat hebben ze vandaag uitgevoerd. Het lag heel dicht bij elkaar. Eén moment volstond vandaag. Het was een kwestie van details. Een stilstaande fase heeft de wedstrijd beslist, helaas in ons nadeel."

   

  "Het is jammer dat we eruit liggen, want we hebben niet verloren van een superieure ploeg. We hebben gevoetbald, geprobeerd, kansen gecreëerd. Lloris heeft ook een ongelooflijke redding gedaan op die bal van Alderweireld. Soms moet je gewoon wat geluk hebben. Dat hadden we tegen Brazilië wel, vandaag niet."

   

  "De wereldkampioen zal waarschijnlijk niet beter zijn dan wij. Daar moeten we vertrouwen uit halen voor de volgende toernooien, als land en als ploeg."

  Sorry, jammer genoeg is deze video niet beschikbaar.
  We beschikken momenteel niet over de rechten om deze video aan te bieden.
  Heb je nog vragen? Bezoek onze klantenpagina.