• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Liverpool-doelman Karius is het flateren nog niet verleerd

  Loris Karius

  Karius flaterde in de finale van de Champions League tot 2 maal toe.

  In de Champions League finale sloeg Loris Karius de voetbalwereld met verstomming met twee huizenhoge flaters. De Duitser was er het hart van in, en lijkt zijn vertrouwen in doel nog steeds niet teruggevonden te hebben, want in een opwarming flaterde Karius nu opnieuw.

  Loris Karius beleefde op 26 mei een horroravond in de Champions League-finale in Kiev, nadat de doelman tot 2 keer toe in de fout ging. Eerst gooide Karius plompverloren een bal tegen Real Madrid-spits Benzema, daarna grabbelde hij naast een afstandsschot van Bale.

   

  Dat de Duitse doelman zijn blunders nog niet verteerd lijkt te hebben, blijkt uit een video van Liverpool-TV die op sociale media circuleert. Daarin is te zien hoe Karius in een opwarming een bal door de benen laat rollen.

  Geen flater van Karius in 1e oefenmatch, Origi weer in Liverpool-shirt

  Liverpool speelde zaterdagmiddag zijn eerste oefenwedstrijd van het seizoen tegen Chester. Loris Karius werd expliciet gesteund door enkele Liverpool-supporters en speelde een vlekkeloze partij. Achteraf toonde oefenmeester Jürgen Klopp zich dan ook een tevreden trainer.

   

  "Er was één lastige doelpoging en daar oogde hij goed en ook een paar hoge ballen waren lastig. Veel doelmannen zouden de bal daar hebben laten vallen en dan was het hele riedeltje weer begonnen. We moeten de situatie laten afkoelen", aldus Klopp.    

   

  In die oefenwedstrijd, bij afwezigheid van WK-ganger Simon Mignolet, had Liverpool toch 1 Belg in de rangen: Divock Origi. De spits keerde terug van een uitleenbeurt aan Wolfsburg. In de wedstrijd tegen Chester kon Origi evenwel niet scoren.