• home
 • video
 • pas verschenen

  Chris Paul blijft 4 jaar langer bij Houston voor slordige 136 miljoen euro

  " "

  Chris Paul (33) speelde een sleutelrol in zijn eerste jaar bij Houston.

  Negenvoudig NBA-All Star Chris Paul heeft zijn contract bij Houston met 4 jaar verlengd. De 33-jarige guard gaat zo'n slordige 160 miljoen dollar (136 miljoen euro) verdienen.

  De 33-jarige Paul kwam vorig seizoen bij de Rockets terecht van de LA Clippers. Hij draaide een gemiddelde van 18,6 punten, 7,9 assists en 5,4 rebounds per wedstrijd. Zo speelde hij een sleutelrol in het team dat de reguliere competitie domineerde met 65 zeges in 82 wedstrijden.

   

  Houston was op weg naar de grote NBA-finale, maar de Golden State Warriors van Stephen Curry zetten hen een voet dwars in de finale van de Western Conference. In het 7e en beslissende duel moesten de Rockets eraan geloven. Paul speelde door een hamstringblessure niet mee in de laatste 2 matchen.