• home
 • video
 • pas verschenen

  Koning en koningin gaan supporteren voor Rode Duivels in Rusland

  " "

  Koning Filip, koningin Mathilde en hun kroost leven mee met de Rode Duivels.

  De halve finale van de Rode Duivels op de Wereldbeker lokt heel wat prominenten naar Sint-Petersburg. Zo wonen koning Filip, koningin Mathilde Frankrijk-België bij.

  Koning Filip was al eens naar Rusland afgezakt. Samen met zijn zonen Gabriël en Emmanuel zag hij de Belgen met 5-2 winnen van Tunesië in de groepsfase. De koninklijke aanwezigheid bracht toen duidelijk geluk, morgen opnieuw?

  Premier Michel tussen de fans in 's Gravenbrakel

  Premier Charles Michel gaat niet naar Rusland. Zijn agenda zit overvol, zeker ook met de NAVO-top van woensdag en donderdag in Brussel. De premier zoekt evenwel ook de massa op: hij volgt de halve finale tussen de fans op een groot scherm in 's Gravenbrakel.