• home
 • video
 • pas verschenen

  Katjoesja verlengt contract Biermans: "Heeft zich getoond in klassiekers"

  Jenthe Biermans

  Biermans verlengt voor 2 jaar.

  Jenthe Biermans zal ook de volgende twee seizoenen te zien zijn in het shirt van Katsjoesja-Alpecin. De 22-jarige renner zette zijn handtekening onder een nieuw contract. "We geloven dat hij een heel goed klassiek renner kan worden", aldus teammanager José Azevedo.

  Jenthe Biermans is bezig aan zijn tweede seizoen bij Katjoesja, dat hem overnam van Wanty-Groupe Gobert. Hij won de Ronde van Vlaanderen voor junioren en werd twee keer tweede in Parijs-Roubaix voor beloften. Dit seizoen eindigde de Belg negende in de Baloise Belgium Tour.

   

  "Jenthe heeft zich getoond in de klassiekers. We geloven dat hij een heel goed klassiek renner kan worden", zegt José Azevedo. Ook Biermans is enthousiast: "Blij om aan te kondigen dat ik nog 2 jaar langer bij Katjoesja blijf. Ik voel me heel goed, bedankt voor het vertrouwen", meldt hij op Twitter.

   

  Naast Biermans verlengde ook de 24-jarige Deen Mads Würtz Schmidt met twee jaar.

  Tweets: