• home
 • video
 • pas verschenen

  Voorspel met Michel: "Ik zet mijn geld op Kittel vandaag"

  Marcel Kittel

  Marcel Kittel was vorig jaar goed voor 5 ritzeges.

  2 op 2 voor Gaviria vandaag? Voor José De Cauwer wel, maar Michel Wuyts schuift een andere naam naar voren. "Kittel sprintte gisteren 3 km/u sneller dan Gaviria."

  "Het is een vreemde finale vandaag", zegt Michel Wuyts in zijn dagelijkse mini-vooruitblik. "Niet echt met wegversnellingen, maar wel met dalende stukken, die zullen zorgen voor een bijzonder hoge snelheid."

   

  "De aankomst is op een brede avenue, die lichtjes oplopend is. Kittel sprintte gisteren, weliswaar vanuit de achtergrond, 3 km/u sneller dan Gaviria. Ik zet mijn geld op hem vandaag." "Ik hou het toch op Gaviria", zegt José De Cauwer.

  Zo bereidt José De Cauwer zich voor