• home
 • video
 • pas verschenen

  Zlatan en Beckham sluiten weddenschap: "Als Zweden wint, trakteer je op IKEA"

  Zlatan Ibrahimovic en David Beckham

  Ibrahimovic en Beckham waren ploegmaats bij PSG.

  Straks start Zweden als underdog aan hun kwartfinale tegen Engeland. Op Instagram daagde Zlatan Ibrahimovic zijn ex-ploegmaat bij PSG, David Beckham, uit voor een speciale weddenschap. "Als Engeland wint, trakteer ik je op een etentje. Als Zweden wint, ga jij met me winkelen in de IKEA."

  Een uitnodiging voor een restaurant naar keuze tegen een dag gaan shoppen in de IKEA. Zlatan Ibrahimovic en David Beckham hebben een weddenschap gesloten op de kwartfinale tussen Zweden en Engeland. 

   

  "Yo David Beckham. Als Engeland straks wint, trakteer ik je op een etentje waar je maar wilt in de hele wereld. Maar als Zweden wint, koop je me alles wat ik wil in de IKEA. Ok?"

   

  Beckham ging de uitdaging snel aan: "Als Zweden wint, ga ik persoonlijk met je naar de IKEA om alles te kopen wat je wilt om je nieuwe huis in LA in te richten. Maar als Engeland wint, wil ik je in Wembley zien in een Engels shirt en tijdens de rust moet je fish and chips eten."

   

  De twee sterren kennen elkaar nog van hun periode bij PSG. Beckham speelde ook 5 jaar in Los Angeles, de ploeg waar Ibrahimovic nu actief is. De Zweed zei eerst dat het WK niet de moeite waard was om te kijken in zijn afwezigheid, maar hij is een van de meest fervente aanhangers van Zweden-coach Janne Andersson geworden. Vooral nu het land voor het eerst sinds 1994 naar de kwartfinales gaat.

  De uitdaging van Ibrahimovic: