• home
 • video
 • pas verschenen

  Ook nummer 1 van de wereld Simona Halep sneuvelt vroegtijdig

  Met de uitschakeling van Halep blijft er met Pliskova nog maar 1 top 10-speelster meer over op Wimbledon.

  Simona Halep, 's werelds nummer 1, heeft zich niet kunnen plaatsen voor de vierde ronde op Wimbledon. De Roemeense, winnares nog op Roland Garros, werd uit het toernooi gewipt door Su-Wei Hsieh (WTA-48) uit Taiwan.

  De partij werd na twee uur en 21 minuten beslecht in het voordeel van Hsieh. De setstanden waren 3-6, 6-4 en 7-5. Hsieh neemt het in de vierde ronde op tegen Dominika Cibulkova (WTA-33), die Elise Mertens uit het toernooi klopte.

  De reekshoofden bij de dames sneuvelen bij de vleet op het Londense gras. Van de tien reekshoofden blijft nu enkel Karolina Pliskova (WTA-8) in de running voor de eindwinst op Wimledon.