• home
 • video
 • pas verschenen

  Neymar reageert na exit: "Het droevigste moment uit mijn carrière"

  Neymar.

  Neymar druipt af na de nederlaag tegen de Rode Duivels.

  Het Braziliaanse volk rekende op Neymar (26) om de Seleção naar een nieuwe wereldtitel te loodsen, maar daar staken de Rode Duivels gisteren een stokje voor. Op Instagram reageert de vedette: "Onze droom werd onderbroken, maar is niet weg uit ons hoofd of ons hart."

  "Dit is het droevigste moment uit mijn carrière", schrijft Neymar op Instagram over de 1-2-nederlaag tegen België. "We voelen veel pijn, want we wisten dat we er konden geraken. We konden geschiedenis schrijven, maar het is deze keer niet gelukt."

   

  "Het is moeilijk om kracht te vinden om nu weer te voetballen, maar God zal me die kracht geven. Ik ben trots op iedereen. Onze droom is onderbroken, maar is niet verdwenen uit ons hoofd of ons hart."