Ga naar de inhoud

meest recent

      Degryse: "Als we dit Engeland tegenkomen in de finale, ben ik redelijk gerust"

       za 7 juli 2018 18:18
      Marc Degryse was niet onder de indruk van Engeland.

      Engeland heeft op cruise control de halve finales van het WK bereikt. Echt overtuigen deden de Engelsen (alweer) niet. "Als we dit Engeland in de finale zien, dan maken ze geen schijn van kans", zei Imke Courtois vol vertrouwen.

      Een zeer zakelijke 2-0 tegen Zweden, meer had Engeland niet nodig om door te stoten. "De kwalificatie verdient niet veel meer woorden", zei Marc Degryse.

       

      "Zweden was al bij al te zwak, zelfs voor een slecht voetballend Engeland", oordeelde Imke Courtois. "Of Engeland nog een versnelling hoger kan schakelen? Dat zal nodig zijn. Mochten we dit Engeland tegenkomen in de finale, dan maken ze geen schijn van kans. Toch niet als ze op dit niveau blijven spelen. Ik vond hen echt niet goed."

       

      Marc Degryse: "Hun eerste helft in de eerste groepsmatch tegen Tunesië was hun beste helft van het toernooi. Daarna is het alleen maar bergaf gegaan. Southgate zal nu heel populair worden. Ze zitten in de halve finales en dromen van de finale. Maar als we hen tegenkomen in de finale, ben ik er redelijk gerust in."

      De analyse na de zege van Engeland tegen Zweden