• home
 • video
 • pas verschenen

  Chelsea-ploegmaats van Hazard, Courtois en Batshuayi zetten voorbereiding in

  Heel wat afwezigen op de 1e training van Chelsea.

  Heel wat afwezigen op de 1e training van Chelsea.

  Rode Duivels Eden Hazard, Thibaut Courtois en Michy Batshuayi hebben gisteren hun verblijf in Rusland minstens tot zaterdag verlengd.  Hun ploegmaats bij Chelsea die niet (meer) op het WK zijn, trainden vandaag een eerste keer bij de club.

  Na een teleurstellend seizoen is Chelsea weer aan haar voorbereiding op het nieuwe seizoen begonnen. Door de wereldbeker is de groep die vandaag de 1e oefensessie aanvatte in Londen stevig onthoofd. 

   

  Chelsea-spelers Eden Hazard, Thibaut Courtois en Michy Batshuayi waren er door de glansprestatie van de Rode Duivels tegen Brazilië uiteraard niet bij. Het is overigens niet duidelijk of de Belgen nog naar het Cobham Training Centre zullen terugkeren want de drie spelers worden gelinkt aan transfers.

   

  Wel op training in Cobham:  niet-WK-gangers, zoals de Braziliaanse verdediger David Luiz en de Spaanse spelers Cesc Fabregas, Pedro, Marcos Alonso en Alvaro Morata. De spelers van de geëlimineerde landen, zoals Azpilicueta (Spanje), Christensen (Denemarken) en Rüdiger (Duitsland) waren er nog niet bij, net zoals Willian (Brazilië), die gisteren werd uitgeschakeld.

  Cesc Fabregas en Marcos Alonso leiden de groep.

  Cesc Fabregas en Marcos Alonso leiden de groep.

  Er werd ook wat tijd gemaakt voor stretching.

  Er werd ook wat tijd gemaakt voor stretching.

  Pedro amuseert zich met landgenoot Alonso.

  Pedro amuseert zich met landgenoot Alonso.

  Ook Fabregas vatte de 1e training relaxt aan.

  Ook Fabregas vatte de 1e training relaxt aan.