• home
 • video
 • pas verschenen

  Roma-coach Di Francesco: "Vertrek Nainggolan was gezamenlijke beslissing"

  Nainggolan speelt komend seizoen in het shirt van Inter.

  Eusebio Di Francesco heeft z'n licht laten schijnen over het vertrek van Radja Nainggolan bij AS Roma. Volgens de Roma-coach gebeurde de transfer naar Inter in onderling overleg. "We hebben de beslissing samen genomen", zegt Di Francesco in La Gazzetta dello Sport.

  Het zal komend seizoen even wennen zijn voor de Roma-supporters: Radja Nainggolan in het shirt van concurrent Inter. Volgens Nainggolan stuurde het Roma-management aan op zijn vertrek, maar Roma-coach Eusebio Di Francesco nuanceert dat.

   

  "We hebben die beslissing samen genomen. Radja en ik hebben een uitstekende relatie, zelfs nu hebben we nog contact met elkaar", vertelt de Roma-coach aan de Italiaanse krant La Gazzetta dello Sport. "Ik wens hem het allerbeste toe."

   

  Roma heeft met Javier Pastore intussen al een vervanger te pakken voor Nainggolan. De Argentijn komt over van PSG.  Een bijzonder belangrijke transfer volgens Di Francesco. "Hij is één van de weinige nieuwelingen die ik al gesproken heb en heeft mij een uitstekende indruk gegeven. Met hem erbij kunnen we tactisch verschillende richtingen uit. Hij voegt iets toe aan de ploeg dat we nog niet hadden."