• home
 • video
 • pas verschenen

  Oeps: Sagan herkent zijn eigen ploegmaat niet tijdens presentatie

  Sagan doet een wheelie.

  Mogen we opnieuw spektakel verwachten van Sagan?

  Op Peter Sagan kan je altijd rekenen om de boel op te fleuren. De wereldkampioen stal ook op de teampresentatie de show. Hij nam de microfoon over, maar ging wel eventjes de mist in.

  Publiekslieveling Sagan kwam - uiteraard - met een wheelie het podium op en mocht van de presentator ook zijn eigen ploegmaats voorstellen. Bodnar stelde hij voor als zijn cameraman en ook voor zijn andere ploegmaats had hij een grapje klaar.

   

  Alleen helemaal aan het einde van de rij haperde hij toch even. "Dit is de nieuwe Oostenrijkse kampioen, Lucky", maar de echte naam van Lukas Pöstlberger kon hij niet bedenken. Een beetje pijnlijk toch. 

  Het publiek zingt voor de 36e verjaardag van Gilbert