• home
 • video
 • pas verschenen

  Naesen geeft pronostiek voor Brazilië-België: "0-5"

  Oliver Naesen

  Oliver Naesen start zaterdag in de Tour de France.

  Voor Oliver Naesen en Greg Van Avermaet staat zaterdag de Ronde van Frankrijk op het programma. Maar de renners blijken ook de Duivels in Rusland goed te volgen. Naesen voorspelt een monsterscore voor de Duivels tegen Brazilië, Van Avermaet genoot dan weer volop van België-Japan.

  "Match kijken vanuit ons hotelbed met de voetjes omhoog"

  Bij AG2R is Oliver Naesen volop omringd door Franse renners. Ook de Fransen strijden nog mee om de wereldtitel, maar Naesen houdt de Belgische eer hoog. "Maar wij zijn beter, hé", grapt hij. "We volgen het van nabij. Er zijn heel wat voetbalfans in de ploeg, vooral Tony Gallopin is echt fanatiek. Ik hoop dat we de halve finale tegen elkaar kunnen spelen, dat zou wel leuk worden."

   

  "We gaan de wedstrijd morgen zeker volgen. Maar het is natuurlijk ook de vooravond van de Ronde van Frankrijk, wat toch zeker geen "klein koerske" is. Het zal dus gewoon op ons hotelbed zijn met de voetjes omhoog." Over de kansen van de Rode Duivels is Naesen meer dan optimistisch. Hij voorspelt een monsterscore van maar liefst 5-0.

  "België-Japan was bangelijk"

  "Gelukkig is de match morgen en nog niet meteen in de koers zelf. We gaan morgen net iets meer tijd hebben om te kijken, ik kijk er al naar uit. Het was een bangelijke match tegen Japan. Ik heb me echt kunnen uitleven. Ik hoop dat het nu net hetzelfde wordt in de ploegbus van BMC."