• home
 • video
 • pas verschenen

  Braziliaanse media: "Brazilië zal België uitschakelen"

  De Braziliaanse journalisten verwachten een intense strijd.

  De Braziliaanse journalisten verwachten een intense strijd.

  Morgenavond is het D-day voor de Rode Duivels. Dan spelen ze hun belangrijke wedstrijd tegen Brazilië. Volgens de Braziliaanse media zijn de Belgen tot dusver de grootste opponent van de Goddelijke Kanaries: "Het wordt een leuke strijd".

  Gustavo Hofman (ESPN):

  "Brazilië is tijdens het WK als team enorm gegroeid. Bondscoach Tite heeft voor een revolutie gezorgd in de Braziliaanse nationale ploeg. Tegenwoordig speelt Brazilië zoals een Europees team, maar met de inviduele kwaliteiten van Braziliaanse spelers. Hierdoor is Brazilië een van de sterkte ploegen in de wereld. Met elke wedstrijd stijgen de kansen van de Brazilianen op de wereldtitel."

   

  "De ploeg is heel erg sterk, zowel op aanvallend als op verdedigend vlak. Er is een goede balans tussen aanval en verdediging. In de eerste vier wedstrijden kreeg Brazilië slechts vier grote kansen tegen. Tegelijkertijd maakte de ploeg het meeste aantal doelpunten."

   

  "België is tot dusver de grootste tegenstander van Brazilië op dit WK. Mexico speelde goed tegen Brazilië en Zwitserland is een sterke ploeg, maar je kan ze niet vergelijken met België. België haalde vier jaar geleden de kwartfinale met ongeveer hetzelfde team dat hier aanwezig is. Het team is nu sterker en meer ervaren. Ze hebben de lat hoog gelegd."

   

  "Wie zal winnen? Brazilië zal zich kwalificeren en het in de halve finale opnemen tegen Frankrijk."

  Sorry, jammer genoeg is deze video niet beschikbaar.
  We beschikken momenteel niet over de rechten om deze video aan te bieden.
  Heb je nog vragen? Bezoek onze klantenpagina.

  Tino Marcos (TV Globo):

  "Ik denk dat Brazilië de druk voelde in de openingsfase van de wereldbeker. De ploeg haalde niet het niveau van tijdens zijn kwalificatiewedstrijden. Zo beslisten ze de wedstrijd tegen Costa Rica pas in het slot."

   

  "Maar sinds die wedstrijd is het niveau van het Braziliaanse team gestegen. Vooral de verdedigende sterkte is echt een handelsmerk van Tite. De huidige formule van Brazilië is heel interessant. Ze hebben een reputatie met een solide verdediging en een fantastische aanval."

   

  "Voetbal is echter onverspelbaar. Daarom zal de wedstrijd tegen België tot nog toe de moeilijkste zijn. België heeft enkele uitstekende spelers, het wordt een leuke strijd. Tite staat opnieuw tegenover Hazard, net zoals toen hij coach was van Corinthians. Hazard was toen hun sterspeler. Tite neutraliseerde de Belg helemaal."

  Sorry, jammer genoeg is deze video niet beschikbaar.
  We beschikken momenteel niet over de rechten om deze video aan te bieden.
  Heb je nog vragen? Bezoek onze klantenpagina.