• home
 • video
 • pas verschenen

  BC Oostende trekt Amerikaan aan: "T.J. Williams zal lijnen uitzetten"

  Williams speelde enkele maanden voor de Charlotte Hornets.

  BC Oostende heeft zich versterkt met de Amerikaan T.J. Williams. De 23-jarige Texaan zal twee seizoenen voor de Belgische club spelen. "Williams zal de lijnen bij BCO moeten uitzetten, net zoals Dusan Djordjevic", schrijft de zevenvoudige landskampioen op zijn website.

  Williams speelde in de NBA G-league vooral voor Greensboro Swarm. De guard, 1,90m groot, speelde daarvoor ook  even voor de Charlotte Hornets. In de NCAA speelde hij bij de Northeastern Huskies.

   

  In mei tekende Williams nog voor Santeros de Aguada in de Baloncesto Superior Nacional league in Puerto Rico. Oostende noemt Williams een "scorende en creërende guard, sterk in pick en roll-situaties."