• home
 • video
 • pas verschenen

  Willian: "Kennen de zwakke punten van de Belgen"

  Willian

  Willian is een van de Brazilianen met de meeste WK-ervaring.

  De Brazilianen stuurden woensdag Willian naar de persconferentie. De middenvelder had niet zo veel te zeggen, al gaf hij wel een zelfverzekerde indruk.

  De Rode Duivels kennen nog weinig geheimen voor Willian, die bij Chelsea niet alleen ploegmaat is van Courtois, Hazard en Batshuayi, maar die het gros van de andere Duivels ook regelmatig tegenkomt in de Premier League.

   

  "We weten wat we moeten doen om de Belgen af te stoppen. We kennen hun zwakke punten. Die zullen we aanvallen."

   

  "Hazard is de centrale man bij de Belgen. Hij is een van de beste spelers ter wereld, maar hij blijft toch bescheiden. We komen goed overeen. Het wordt de eerste keer dat we het tegen elkaar opnemen. Courtois is dan weer een keeper zonder zwakke punten. Het wordt moeilijk om tegen hem te scoren."

  "Kunnen afwezigheid van Casemiro verdoezelen"

  Brazilië recupereert in vergelijking met de match tegen Mexico wellicht linksachter Marcelo en Douglas Costa. Paulinho trainde woensdag niet wegens een rugblessure, maar hij zal vrijdag gewoon kunnen meespelen.

   

  Wie er zeker niet bij zal zijn, is Real-breekijzer Casemiro. "We hebben andere kwaliteiten om zijn afwezigheid te verdoezelen."