• home
 • video
 • pas verschenen

  Red Flame Daniëls trekt naar Liverpool: "Een kinderdroom"

  Yana Daniëls bij de Red Flames.

  Daniëls speelde in eigen land bij OHL, Lierse en Anderlecht.

  Yana Daniëls speelt de komende twee seizoenen voor Liverpool. De Red Flame maakt de overstap van Bristol City. "Vanaf het moment dat ik hoorde dat Liverpool geïnteresseerd was, wilde ik naar geen enkel ander team meer gaan", vertelde ze op de clubwebsite.

  De Red Flames zijn deze zomer gegeerd op de transfermarkt. Na onder anderen Tessa Wullaert, Heleen Jaques en Aline Zeler, zoekt ook Yana Daniëls andere oorden op. De aanvalster maakt de overstap van Bristol City naar Liverpool.

   

  "Dit is een fantastische transfer voor mij", vertelt ze op de clubwebsite. "Vanaf het moment dat ik hoorde dat Liverpool geïnteresseerd was, wilde ik naar geen enkel ander team meer gaan. Dit is een kinderdroom."

   

  "Ik kijk er heel erg naar uit te werken met coach Neil Redfearn en de speelsters. De kern heeft veel potentieel en ik ben ervan overtuigd dat we een sterk jaar tegemoet gaan."

   

  Eerder speelde Daniëls ook bij OHL, Lierse, Twente en Anderlecht. Ze heeft ook 37 caps achter haar naam.