• home
 • video
 • pas verschenen

  PSG mag op beide oren slapen: Real ontkent nu ook bod op Mbappé

  Neymar en Mbappé knuffelen elkaar.

  Real heeft PSG niet benaderd voor Neymar en Mbappé.

  Real Madrid is er deze transferperiode als de kippen bij om geruchten de wereld uit te helpen. Zo ontkende de club al dat het een monsterbod deed op Neymar en ook voor die andere PSG-ster, Kylian Mbappé, heeft de Koninklijke de portefeuille niet opengetrokken.

  Kylian Mbappé schitterde met Frankrijk in de achtste finales en dus werd de jongeling in de Franse pers meteen gelinkt aan een overstap naar Real Madrid. Die club zou bereid zijn om 270 miljoen euro neer te tellen voor Mbappé. Dat is nog 50 miljoen meer dan PSG vorige zomer neertelde voor Neymar.

   

  Maar de club heeft dat gerucht nu zelf uitdrukkelijk ontkend. "We hebben noch PSG noch de speler een voorstel gedaan", klinkt het in een officiële mededeling. "We betreuren dit soort geruchten."

   

  Het is de tweede keer in amper een paar dagen tijd dat Real Madrid met zo'n mededeling komt. Eerder werd ook een bod op Neymar formeel ontkracht.