• home
 • video
 • pas verschenen

  Terwijl Duivels in Rusland zitten, traint Origi weer bij Liverpool

  Divock Origi werd na een matig seizoen bij Wolfsburg niet opgenomen in de WK-selectie van Roberto Martinez. Na een deugddoende vakantie is de spits weer beginnen te trainen. Hij stapte het veld op bij Liverpool, de club waar hij nog steeds eigendom van is.

  Liverpool is aan zijn voorbereiding op het komende seizoen begonnen en dus moesten alle niet WK-gangers zich melden op het trainingscentrum. Ook Divock Origi tekende present. De Belg werd vorig seizoen uitgeleend aan Wolfsburg, maar die overeenkomst liep af op 30 juni.

   

  Zijn uitleenbeurt was geen onverdeeld succes. Hij begon uitstekend en kwam uiteindelijk wel 36 keer in actie bij Wolfsburg. Maar de club moest tot het einde vechten tegen de degradatie en Origi scoorde maar 7 keer en was goed voor 3 assists. 

   

  Nu is hij dus weer bij Liverpool waar hij nog een contract heeft tot juni 2019. Of hij daar ook aan het seizoen zal beginnen of toch nog andere oorden opzoekt, is niet duidelijk.