• home
 • video
 • pas verschenen

  Juventus wil monsterdeal realiseren: "120 miljoen euro voor Ronaldo"

  Er ligt volgens Marca in Turijn een contract voor vier seizoenen klaar voor Ronaldo.

  Blijft Ronaldo bij Real Madrid of niet? Volgens de Spaanse sportkrant Marca lijkt de Portugese superster op weg naar de Serie A. Landskampioen Juventus zou 120 miljoen euro veil hebben voor Ronaldo.

  "Alles is onderhandelbaar"

  Marca laat weten dat er gesprekken aan de gang zijn tussen de beide partijen. Er is sprake van een contract voor vier seizoenen.

   

  "In zijn contract staat een opstapclausule van een miljard euro, maar alles is onderhandelbaar. Juventus en de speler weten dat hij Madrid voor een lager en aanvaardbaar bedrag kan verlaten."

  Ronaldo speelt sinds 2009 bij Real Madrid. Hij heeft nog een contract lopen tot 2021, maar na de gewonnen Champions League-finale tegen Liverpool leek hij (niet voor de eerste keer) aan te geven te willen vertrekken.

  Ronaldo heeft met Real alles gewonnen wat er maar te winnen valt. Zo wist hij vier keer de Champions League te pakken met Real, drie keer het WK voor clubs, twee keer La Liga en twee keer de Copa del Rey.