Ga naar de inhoud

meest recent

      Iniesta in afscheidsbrief: "Was een eer, maar toekomst ziet er goed uit"

       di 3 juli 2018 17:08
      "Successen behaald, maar ook moeilijke momenten."

      Andres Iniesta kreeg niet het droomafscheid waarop hij gehoopt had bij Spanje, maar na 131 interlands zit zijn internationale carrière erop. Met een brief op de sociale media nam hij afscheid van iedereen.

      "14 jaar geleden mocht ik het shirt van de nationale ploeg voor het eerst dragen. Ik was 15 jaar en zal dat moment nooit vergeten. Het was mijn jeugddroom om ooit de nationale kleuren te kunnen dragen."

       

      "Ik heb het geluk gehad om deel te mogen uitmaken van een van de bloeiendste periodes van het Spaanse voetbal. We hebben samen grote successen behaald en prijzen gewonnen waar we als jonge gasten van droomden. Maar we hebben ook diepe teleurstellingen en moeilijke momenten gekend."

       

      "Het was geen makkelijke beslissing om een stap opzij te zetten. Ik heb hier maanden over nagedacht. De toekomst ziet er goed uit voor Spanje. Het is een ongelooflijke spelersgroep, waarvan ik nu supporter nummer 1 zal zijn."

      Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.