• home
 • video
 • pas verschenen

  Anderlecht kaapt Bakkali voor de neus van Standard weg

  Voormalig Rode Duivel Zakaria Bakkali heeft een contract voor 4 seizoenen getekend bij Anderlecht. De 22-jarige winger komt over van Valencia. Hij verkoos Anderlecht boven Standard.

  Op zijn 22e heeft Zakaria Bakkali al heel wat pagina's in zijn voetbalboek geschreven. Het jeugdproduct van Standard trok op jonge leeftijd naar PSV, waar hij ook op stormachtige wijze doorbrak. Het leverde hem zijn eerste selectie voor de Rode Duivels op.

   

  Maar na een hoge vlucht kwam er ook een duikvlucht. Bakkali koos voor Valencia, maar kon daar niet doorbreken, op wat flitsen na. Afgelopen seizoen werd hij uitgeleend aan Deportivo, waarmee hij degradeerde.

   

  Maar nu zal Bakkali dus voor het eerst zijn kunstjes op de Belgische velden kunnen tonen. Anderlecht kon de 22-jarige vleugelspeler meer overtuigen dan Standard. Hij tekende een contract voor 4 jaar.